0 kommentarer

Det norske job af Øbro & Tornbjerg

af d. 24. november 2014
Info
 
Sideantal

320

Udgivet

2014

ISBN

978-87-400-0355-0

 

Katrine Wraa og Jens Høgh er tilbage for fuld skure.

Kriminalpsykologen Katrine er gravid med hendes og efterforskeren Jens’ første barn, som de glæder sig vildt meget til. Katrine er lige vendt tilbage til politigården efter sin suspendering, da der kommer en melding ind af Jim Hellberg, der er en dansk undsluppet drabsmand og smugler er set i Caribien. Nå ja og så er han også lige den mand, som var skyld i at Katrine måtte slå en mand ihjel i selvforsvar, da hun var med til at afsløre den organiserede kriminalitet Jim Hellberg stod i spidsen for. Snart starter en international jagt på Jim og en brutal colombiansk narkohandler, da Jim efter han er kommet i pengenød (politiet har tilbageholdt alle hans penge), har fået en ide om at smugle narko for 40 million ind i Norge.

Uhh, dette er bestemt en krimi lige efter mit hoved. Siderne vender sig selv og du bliver simpelthen nødt til at vide hvad der sker videre i bogen.
Desværre følte jeg til tider at jeg manglede noget i og med jeg ikke har læst bog tre i serien men kun bog et og to. Men man kan sagtens læse den som en selvstændig bog, selvom det er bog fire i serien om Katrine. ´

Så kære læser en, to , tre sæt i gang.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter