0 kommentarer

Den udvalgte af Henrik Desmond

af d. 14. februar 2008
Info
 
Sideantal

296

Udgivet

2007

ISBN

978-87-567-8696-6

Originaltitel

Den udvalgte

 

Dette er første bind i en serie under fælles betegnelsen “Plan B”. Serien vil blive skrevet af forskellige forfattere, under pseudonymet Henrik Desmond, ud fra den betragtning, at det ikke er forfatterens navn, der skal sælge bøgerne, men derimod bøgernes indhold. Fra udgivernes side er det meningen, at der skal komme fire bøger om året, hvoraf denne så er den første.

En jobsamtale i Odense sætter gang i en lavine af dramatiske begivenheder for 32-årige Morten. Indbrud i hans lejlighed, hans mors pludselige sygdom, en smuk kvinde der pludselig dukker op, og meget mere af samme skuffe.

Uden at ville afsløre for meget af handlingen, kan jeg dog sige at vi taler om et særdeles spændende plot, hvori indgår statsministeren, internationale terrorister, FBI agenter, computerspecialister og så videre, alt sammen skruet ned i en hæsblæsende handling der fylder hver af de 297 sider til bristepunktet. Og så er det endda bare første bind, der sådan set bare skyder handlingen i gang. Spændende hvad de næste bind bringer!

Det er ikke stor litterær kunst, men det er en god spændingsroman hvor plottet overskygger sproget. Og sådan er det jo nok med den slags litteratur. Det eneste der ærgrer mig er, at alt hvad der bare tilnærmelsesvis ligner erotik, er udpenslet i en grad så det bliver ren porno. Ærgerligt, for det skænder, i mine øjne, bogen.

Læs bogen hvis du vil underholdes godt i nogle timer – eller klik ind på www.planbinfo.com, for at læse mere om serien.

Lån bogen på Bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter