0 kommentarer

Den tredje tvilling af Ken Follett

af d. 19. september 2001
Info
 
Forfatter
Forlag
Sideantal

340

Udgivet

2013

ISBN

978-87-638-3454-4

Originaltitel

The third twin

 

En lige lovligt klassisk spændingsroman. “Den tredje tvilling” er en udmærket bog. Den kommer bare ikke op på højde med nogle af Folletts andre bøger som “Jordens søjler” og “Farlige penge”. Romanen egner sig perfekt til togture, hvor man må regne med at blive forstyrret fra tid til anden. Den er let og hurtigt læst.

Er man hjemme i sine konspirationsteorier, vil man hurtigt genkende ingredienserne i manuskriptet. Genmanipulation, hemmeligt broderskab og militær.
Under en påsat brand voldtages en ung kvinde. John arresteres og ser unægtelig meget skyldig ud. DNA-profilen passer med forbryderens. Han har intet alibi, og bliver udpeget som gerningsmand af offeret. Men John har ikke gjort det. I jagten på den rigtige mand, eksploderer efterforskningen i flere retninger. For der findes ikke bare én mand derude med samme DNA-profil som Johns…

“Den tredje tvilling” har bestemt sine øjeblikke og kan sagtens holde læseren fanget. Der gives alt den suspense, man kan forlange af en spændingsroman. Men så heller ikke så meget mere.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter