0 kommentarer

Kvinden i mit liv af Mike Gayle

af d. 17. september 2001
Info
 
Forfatter
Genre
Sideantal

333

Udgivet

1999

ISBN

87-14-29520-2

Originaltitel

My Legendary Girlfriend

 

Forskellen mellem mænd og kvinder er blevet undersøgt og dissekeret siden tidernes morgen, og resultaterne er ofte ikke helt i overensstemmelse med hinanden. Men da jeg havde læst den sidste side af Mike Gayles “Kvinden i mit liv”, faldt der en tung sten fra mit hjerte: så er vi åbenbart ikke SÅ forskellige alligevel!

Will Kelly sidder fast, og det har han sådan set gjort i tre år, lige siden Kvinden i hans liv forlod ham. Da vi møder ham, har han dog trods alt fået bevæget sig væk fra sin fødeby, ud af forældrenes hus og til London, hvor han har fået tilranet sig et job som engelsklærer. Så nu sidder han i et lille ulækkert hummer dekoreret med madrester, flyttekasser og billeder af ekskæresten på væggen.

Men nu er “Kvinden i mit liv” jo en sjov bog, så den handler selvfølgelig om, hvordan Will af noget snørklede omveje kommer videre med sit liv og bliver forelsket igen. Det er enormt underholdende at følge Will i hans spekulationer over livets uretfærdigheder og i hans halvhjertede, nærmest ikke eksisterende, forsøg på at få tingene til at give mening. Det er en let og humoristisk bog, der ikke giver sig ud for mere end den er, og så er den beviset på, at mænd og kvinder faktisk kommer fra samme planet!

Lån bogen på bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter