0 kommentarer

Den hvide kanin og den sorte hat af Jesper Wung-Sung

af d. 9. februar 2016
Info
 
Sideantal

44

Udgivet

29.01.2016

ISBN

978-87-638-3952-5

Udgave

1. udgave

 

Hvad gør man, når man hele sit liv har levet i en sort hat og hver aften oplever bifald og rampelys og lige pludselig en dag må opgive dette og søge efter en ny hat. Findes der en hat til den lille kanin og er han en ægte kanin?

Den hvide kanin er en lidt melankolsk børnebog, med nogle mere alvorlige spørgsmål. Den berører blandt andet emner som døden, afvisning og modstand. Det er ikke en børnebog, fyldt med masser af dejlige oplevelser og med masser af positive oplevelser, som kaninen oplever på sin rejse. Men mere en fortælling om, at livet ikke altid er en dans på roser og at man nogle gange bare må kæmpe videre og at det i sidste ende nok skal gå alt sammen. Det er en anden slags børnebog, som kan være med til at tale om nogle af de ting, børn kan tumle med i hverdagen, men ikke ved hvordan de skal formulere.

Illustrationerne er virkelig smukke og genfortæller historien smukt, så børn, som ikke kan læse endnu, vil kunne forstå hvad der sker, bare ved at bladre i bogen.

Jesper Wung-Sung har også udgivet bogen ”Frøen og Fluen”, som er en virkelig morsom og ikke mindst underholdende børnebog, som heller ikke slutter som andre børnebøger, men som helt klart fortjener at være en af de børnebøger man bare må eje.

Lån bogen på biblioteket

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter