0 kommentarer

Den fantastiske bogslugerdreng af Oliver Jeffers

af d. 15. december 2008
Info
 
Sideantal

36

Udgivet

2007

ISBN

978-87-11-31249-0

Originaltitel

The Incredible Book Eating Boy

 

Drengen Henrik elsker bøger, men ikke som alle andre elsker bøger. Han læser dem nemlig ikke. Nej, han spiser dem!

Det startede med at han en dag smagte på et ord, og det kunne han så godt lide, at han næstefter smagte på en sætning og derefter en hel bog. Han spiser og spiser, alle slags bøger, og det bedste han ved er, at jo mere han spiser, des klogere bliver han.

Henrik vil være den klogeste dreng, så han fortsætter med at sluge bøger indtil det en dag bliver for meget. Han bliver dårlig for han har spist alt for mange bøger. I stedet finder Henrik nu ud af at han kan læse bøgerne, i stedet for at spise dem, det tager godt nok længere tid, men han har det bedre igen.

Sød billedbog om det at være glad for bøger, om end på en lidt speciel måde. Bogen har en meget humoristisk indgang til, hvorfor man læser, men om den vil hitte hos børnene er jeg lidt i tvivl om.
Layoutet er super lækkert, men også meget specielt. Bogens sider forestiller alt fra brunligt genbrugspapir til gamle bogsider med citater. Bagsiden er dog prikken over i´et, da der mangles en mundfuld af det nederste hjørne. Nogen har simpelthen taget en bid af bogen!

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter