0 kommentarer

Blodbånd af Anne Iversen

af d. 15. december 2008
Info
 
Forfatter
Forlag
Sideantal

224

Udgivet

2008

ISBN

978-87-7955-612-6

 

Bogen handler om de to halvbrødre Veldan og Sefan.
De er begge to kongesønner, men Veldan, der er den ældste, er ikke søn af dronningen, og det er Sefan, der skal arve tronen.
En dag hvor Veldan og Sefan er uden for borgen for at træne deres bueskydning, og mens de trænede deres færdigheder blev borgen angrebet. De kommer ind på borgen igen gennem en hemmelig tunnel, og de finder ud af hvad der foregår. Borgen er blevet overtaget af en anden, og de to brødre flygter væk fra borgen sammen.
De bliver fanget af en jæger, som førte dem til en omrejsende miner stamme. De blev befriet, og de besluttede sig at slutte sig til stammen. De bliver adopteret af stammens solmand, som er leder i fredstid, efter at de havde klaret stammens optagelsesprøve.

Jeg kan meget godt lide bogen, fordi den er meget godt beskrivende, og den har en god historie. Jeg syntes bare, at der mangler et form for opgør i enden af den. Denne bog er med andre ord værd at læse, for alle der godt kan lide et middelalderligt miljø, uden alle fantasy elementerne som f.eks. drager og troldmænd.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter