0 kommentarer

Den Blå Djinn af Babylon af P. B. Kerr

af d. 10. december 2006
Info
 
Forfatter
Forlag
Genre
Sideantal

333

Udgivet

2006

ISBN

87-7394-980-9, 978-87-7394-980-1

Originaltitel

The Blue Djinn of Babylon

 

De to djinnbørn, John og Philippa, rodes endnu engang ud i et farligt eventyr der sætter deres nye djinnkræfter på prøve. Alle djinn-stammernes leder, den Blå Djinn af Babylon, Ayesha, er på udkig efter en efterfølger.
Men hvem vil hun vælge? Den valget falder på skal besøge hendes hemmelige palads hvor den valgte kvindes hjerte skal hærdes så hun kan hæve sig over godt og ondt.

Tvillingerne får på nært hold mærket hvor kold og grusom en kvinde hævet over godt og ondt kan være, da Ayeshas valg falder på den 12-årige Philippa. Det at være hævet over godt og ondt viser sig nemlig at kunne være lige så slemt som at være ond.
Vil den unge djinn være i stand til at modstå den proces der skal forhærde hendes hjerte og kan hendes bror, John, overkomme alle de forhindringer der er på vejen for at redde sin søster?

”Den Blå Djinn af Babylon” er anden del af trilogien om Lampens børn.

Bogen er velskrevet og forfatteren, P.B. Kerr, formår endnu engang at drage læseren ind i djinnernes fantastiske verden. Fantasien får frit løb i denne spændende fortælling om det gode, det onde og det der er hævet over begge disse.
Kort sagt: “Tre ønsker, to børn, en forunderlig rejse”. Nøjagtig som der står bag på bogen.

Lån bogen på bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter