0 kommentarer

Ulvebrigaden af L. G. Jensen

af d. 10. december 2006
Info
 
Sideantal

224

Udgivet

2006

ISBN

87-02-04933-3, 978-87-02-04933-6

 

”Ulvebrigaden” handler om Mortimer Mac Mackenzie III, som er pilot og professionel smugler, og om Eric Rivers kaldet Landstreicher, som er en amerikaner, der har fået en opgave af Franz Gimmig, Hitlers højre hånd. Opgaven går ud på at dræbe en engelsk statsmand kaldet “Den Fede”. Eric som i virkeligheden er en varulv, har fem soldater til at hjælpe sig, og de er ikke helt normale. Men “Den Fede” har også to professionelle livvagter. Mac skal så være pilot for Eric og flyve ham og de fem soldater til England, hvor “Den Fede” befinder sig. Det bliver bare ikke helt så nemt, som de havde troet… Hvad der så sker, må du selv læse dig til.

Bogen er en gyser for unge mennesker fra ca. 12-16 år. Den har en rigtig god handling og er meget dramatisk. Man bliver helt grebet af den, og kan ikke lade være med at læse videre. Jeg fløj igennem den!

Jeg syntes, det er en rigtig god bog, fordi den handler om 2. Verdenskrig, samtidig med, at der er overnaturlige væsner med i den. I stedet for at det bare handler om, hvad der skete dengang. Det er også godt, at man skifter mellem at se begivenhederne fra Mac og Erics synsvinkel.

Jeg kan varmt anbefale at læse denne bog, for du vil blive rigtig godt underholdt.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter