0 kommentarer

Den altseende af Robert Kless

af d. 20. februar 2016
Info
 
Forfatter
Forlag
Genre
Omslag
Sideantal

373

Udgivet

2016

ISBN

978-87-998806-0

Originaltitel

Den altseende

Udgave

1. oplag

 

Kan man skabe gode og onde mennesker sådan helt med vilje? Kan man opdrage to børn sammen men give dem hver sine forudsætninger for livet? Kan man lære noget af de eksperimenter der blev foretaget på folk under anden verdenskrig?

Konrad har adopteret Dan. Dan har en tvillingebror, der har forsøgt at slå ham ihjel, og efter behandling hos Konrad der er psykolog med speciale i børns opførsel, er han nu helbredt, men Dan har ikke nogen kontakt til sin bror, for noget godt forhold har de ikke.

Nu truer Dans bror igen Dan på livet. Men denne gang er det ikke kun Dan han er ude efter. Denne gang vil han tage Dans nabo med i ligningen. Kan Dan redde sig selv i tide, så han kan nå at redde sin nabo og kommende kæreste? Og hvad med naboens datter?

Det er en fangende krimi, som er utrolig spændende og man frygter virkelig for Dans liv undervejs. Man håber hele tiden på at han formår at overleve, så han kan redde både sig selv og sin nabo. Man bliver forarget over de ting Konrad har gjort og stadig gør, og man får en smule ondt af Dans bror selv om han er rendyrket psykopat.

Bogen er let at gå til, men trænger til en ekstra korrekturlæsning hvilket er ret irriterende. Men kan man se bort fra det, så er det en utrolig spændende bog, og jeg kan ikke lade være med at tænke på om forfatteren mon er fan af Dean R. Koontz, da stilen er meget i den retning.

Det er samtidig rart med en bog man ikke lige kan regne ud fra start af, for man forventer at den onde i bogen er Dans bror og det er det egentlig slet ikke… Så stor ros for det!

 

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter