0 kommentarer

Skriveren af Max Madsen

af d. 20. februar 2016
Info
 
Forfatter
Genre
Sideantal

312

Udgivet

2016

ISBN

9788793383043

Udgave

1. Udgave

 

Hold nu op en kedelig og langtrukken bog, det har holdt hårdt at læse den færdig, men det lykkedes da til sidst. Og jeg må indrømme, at det ikke er let at skulle gengive hvad bogen egentlig handler om, men jeg vil da give det et forsøg.

“Skriveren” foregår i en lille provinsby i Latinamerika. I bogen følger vi Pablo, som er skriveren og hans datter Aurora, der på hver sin facon og måde kæmper for befolkningen. Og dennes ret til at ytre sig som det passer bedst, plus kæmpen for demokratiet. Gemt i historien er der også en kærlighedshistorie. Kærligheden til folket og en fars kærlighed til sin datter. Der ligger også en kærlighedshistorie gemt i Kristoffers forelskelse i Aurora. Kristoffer er en forfatter bosiddende i København og er den som skriver på historien om Pablo.

Bogen er rodet og er slet ikke sammenfattende. Den mister rigtigt meget i min optik ved at være skrevet som den er. For mig er det en bog og en forfatter, der vil alt for meget på en gang, men alligevel ikke kan leve helt op til det, der måske var tænkt helt fra starten af.

Da jeg læste hvad denne bog handlende om, tænkte jeg med det samme “det er lige mig”, men øv altså hvor har den skuffet mig!

Lån bogen på Bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter