0 kommentarer

De tre Bukke Bruse i skole af Bjørn F. Rørvik

af d. 18. januar 2018
Info
 
Sideantal

46

Udgivet

05.01.2018

ISBN

978-87-638-5483-2

Originaltitel

Bukkene Bruse

Udgave

1

 

Der var en gang tre bukke bruse, som skulle starte i skolen, de havde nemlig fået et brev personligt fra rektor. Egentlig gad de ikke, men nu ville de prøve det i en uge eller to og når man får brev fra rektor må man jo høre efter. Da de endelig kom op til skolen, fik de at vide at skolen havde fået en ny rektor og at han spiste små børn!! Og en dag, fordi de havde gjort noget dumt, blev de sendt op til rektor, som ikke var hvem som helst.

DE tre Bukke Bruse er en ny og sjov genfortælling, af det gamle eventyr. Den puster liv i, de lidt forældede eventyr og gør dem moderne og nutidig. Når man læser historien, glemmer man helt at det egentlig er et gammelt eventyr. Illustrationerne som er lavet af Gry Moursund, ligger meget tæt op ad børnetegninger og er virkelig underholdende. Man skal ikke lade sig snyde af, de i første omgang ret simple illustrationer, som indeholder virkelig meget liv og bevægelse. Bjørn F. Rørvik er en norsk børnebogsforfatter og har skrevet mange børnebøger på norsk, men desværre er ikke så mange blevet oversat til dansk endnu.

Denne bog er nummer tre om de tre Bukke Bruse, tidligere er skrevet De tre Bukke Bruse i badeland og De tre Bukke Bruse vender tilbage.

Lån bogen på biblioteket

Bedømmelse
Karakter