0 kommentarer

Broernes by af David Bekker-Jensen

af d. 10. maj 2018
Info
 
Sideantal

233

Udgivet

2018

ISBN

978-87-93434-55-4

Udgave

1.

 

Peter og Anna har et klart mål, da de ankommer til Algeriet. De skal sikre, at en insulinproduktion kommer op at stå. Der produceres ikke insulin i landet, og at få projektet godt i gang vil betyde et indbringende samarbejde mellem Danmark og Algeriet. Men nemt er det ikke. Der er store kulturforskelle; og mens Peter er nysgerrig overfor disse forskelle er de ved at gøre Anna tosset. Særligt arbejdskulturen er anderledes, tempoet er sat helt ned i gear, og arbejdsmoralen er så godt som ikke eksisterende hos langt de fleste medarbejdere. Peter har dog en tro på, at det nok skal lykkes at få projektet godt i gang – Han er overbevist om, at han kan være med til at gøre en positiv forskel i landet.

‘Broernes by’ er David Bekker-Jensens debutroman, der bygger på hans egne oplevelser som udsendt i det norlige Afrika. Man kan godt mærke på fortællingen, at han ved hvad han taler om – Fortællingen virker troværdig og ægte; frustrationerne, de kulturelle sammenstød og nysgerrigheden virker reel.

Bogen giver et indblik i, hvordan hverdagen ser ud i Algeriet på godt og ondt, samtidig med man får en ide om, hvordan det må være at være europæer bosat i denne anderledes kultur. Derfor er bogen værd at læse for alle, der gerne vil opnå en større forståelse for livet i andre dele af verden, og samtidig underholdes.

 

Lån bogen på biblioteket

Bedømmelse
Karakter