0 kommentarer

Blåskæg 2 – Den forbandede ø af Michael Kousgaard

af d. 12. februar 2017
Info
 
Sideantal

37

Udgivet

2017

ISBN

978-87-93538-02-3

Udgave

1. udgave
E-bog

 

Man vil klart få mest ud af denne bog, hvis man har læst den første i serien.

Blåskæg er denne gang taget til fange af piraterne og Kaptajn Grumme. Og de er på vej til en forhekset ø. Grumme og Heksen Tusmeralda er stadig på udkig efter nogen dukater og vil hver især gerne af med den anden, men de har brug for hinandens hjælp. Kun heksen ved, at øen de er på vej til, er forhekset.

Da de kommer frem til øen bliver piraterne og Grumme mærkelige. De vil bytte alle mulige mærkelige ting hele tiden og har egentlig ikke længere nogen ide om, hvorfor de er på øen. Blåskæg bliver ikke underlagt øens forbandelse, og det gør Tusmeralda heller ikke, men hun går ud fra det kun er hende, som er sig selv og går igang med at finde ud af at lave en bestemt eliksir.

Blåskæg møder en sandkæmpe, som hjælper ham væk fra øen med en masse skatte, som skal deles ud til fattige. Og Tusmeralda opdager, at han ikke længere er på øen, så nu er gode råd dyre… Men det må man vente til næste bog med at høre mere om…

Og det er rigtig irriterende at forfatteren stopper lige der, men gør jo også, at man bliver spændt på at se hvad der videre sker.

En lille bogserie som bliver på i alt 4 bøger. Det er alletiders. Sjovt, fangende og velskrevet. Savner ligesom i første bog nogen illustrationer, da historien sagtens ville kunne bære det, men pyt man får udfordret sin fantasi, og det er også herligt.

Det er en serie der henvender sig til større børn og måske især drenge. Men det er også underholdende som voksen at følge Blåskægs eventyr.

Kan i hvert fald sagntes anbefale denne toer hvis man er til en god historie!

Bedømmelse
Karakter