0 kommentarer

Bedragerne af Santiago Gamboa

af d. 22. november 2008
Info
 
Sideantal

286

Udgivet

2004

ISBN

87-568-1740-1

Originaltitel

Los impostores

 

Et sted i Kina er et gammelt manuskript dukket op til overfladen. Et manuskript som forskellige politiske fraktioner vil have fingrene i. På grund af nødvendigheden for hemmeligholdelse bruges intetanende udlændinge som værktøjer i jagten på dokumentet.

Der er mere end nok at holde styr på i denne underfundigt humoristiske semi-spion-thriller. Foruden et bredt udvalg af bipersoner, byder historien på seks hovedpersoner, der alle har hvert sit eksotiske hjemland, og næsten alle på en eller anden måde beskæftiger sig professionelt med litteratur. Derfor er ‘Bedragerne’ en sløv starter, der udelukkende holder den kørende på sine aparte personer. Der er den brasilianske ekspert i tarmlidelser, som har faglige drøftelser med alle og hvermand, – og det er ret morsomt, når han giver gode råd om opretholdelsen af en sund tarmtilstand til sin sidemand i flyveren til Beijing.

‘Bedragerne’ er ikke en spion-historie. Der er spioner, ja, men det er amatører der snydes ind i spionfaget, og det er det der er det morsomme, og som gør ‘Bedragerne’ en gennemlæsning værd.

Lån bogen på bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter