0 kommentarer

Barbara Tristan Møllers hemmelige dagbog af Alberte Winding

af d. 29. juni 2007
Info
 
Sideantal

172

Udgivet

2006

ISBN

978-87-567-7471-0

Originaltitel

Barbara Tristan Møllers hemmelige dagbog

Udgave

1.udgave

 

Da Barbara Tristan Møller får en dagbog til sin 13-års fødselsdag, går hun straks i gang med at skrive i den og deler derved sine tanker, betragtninger og oplevelser med dagbogen i en periode, som strækker sig i cirka et halvandet år. Barbaras mor rejser pludselig til Indien for at “finde sig selv”, og det medfører blandt andet, at Barbaras far langsomt forandrer sig til en meget stilfærdig mand, og lillebroderen bliver til en ond redaktør på skolebladet.

“Det eneste, jeg beder om, er lidt aftensmad og en lavalampe til jul. De voksne har frit valg på alle hylder i livets stormagasin. Det er frygteligt at stå uden for ruden og se dem tage alt det forkerte.”

Med Barbaras første forelskelse, den karikerede og sjove familie fra Jylland som kommer på besøg, mere eller mindre åndssvage realityshows samt moderens til tider irriterende veninde er Barbara Tristan Møllers hemmelige dagbog en virkelig underholdende, hjertevarm og velskrevet bog.

Selvom Alberte Windings bog er en del af Politikens børnebøger, kan jeg anbefale denne bog til alle hunkønsvæsener fra alderen 11 og opefter.

 

Lån bogen på Bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter