0 kommentarer

Antons store mave af Annemie Berebrouckx

af d. 19. september 2019
Info
 
Sideantal

10

Udgivet

2010

ISBN

978-87-7868-402-8

Originaltitel

De dikke buik van Jules (på dansk ved Lena Lamberth)

Udgave

1. udgave, 1. oplag

 

”Antons store mave” er endnu en illustreret børnebog i serien om drengen Anton, der er i børnehavealderen.

Antons tante Fie har fået en baby, det er en lille pige, der er en måned gammel. Derfor er hele tante Fies stue pyntet op med balloner. Anton vælger at tage en af ballonerne og tage den ind under trøjen, han vil lege at han også er gravid og at han også skal have en lille baby. Pludselig eksploderer ballonen dog og Antons mave er blevet helt flad igen. Desværre vågnede den lille baby af den høje lyd og begynder at græde – som babyer altid gør når der kommer høje, uventede lyde. Anton forsøger at vise babyen en rangle, som han har haft med til babyen – og det hjælper, babyen bliver glad igen og Anton glæder sig til, at babyen bliver lidt ældre og selv kan holde ranglen og få den til at rasle.
”Antons store mave” er en bog, som er ganske udmærket, underholdende, relevant og troværdig. Man kan måske sige, at der ikke er de helt store overraskelser i bogen, men det kan jo være ganske udmærket når der er tale om en børnebog.

Illustrationerne er store, teksten kort, der er ikke mange sider i bogen og det er derfor en let og overskuelig bog at læse højt for minde børn.

Fin og underholdende lille bog, der ikke gør stort væsen af sig, men som bestemt er værd at læse højt for de mindre børn.

Lån bogen på Bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter