0 kommentarer

Vildledt af Harlan Coben

af d. 31. oktober 2011
Info
 
Forfatter
Forlag
Omslag
Sideantal

409

Udgivet

2006

ISBN

87-11-29113-3

Originaltitel

Just one look

Udgave

2.udgave

 

Grace Lawson henter familiens nyeste feriebilleder hos den lokale fotohandler – og glæder sig til at se, hvor gode billederne er blevet – men først skal hun lige hente sine to børn i skolen.

Mellem billederne ligger et foto, der ikke hører til – det er et gammelt foto på noget anderledes fotopapir – og Grace undrer sig over, hvordan det er havnet der. Det må være en fejl fra fotofirmaets side.

Da hun kigger nærmere på billedet, som forestiller en gruppe unge mennesker – er der en af personerne, der fanger hendes interesse. Kan det være et billede af hendes mand som ung?

Da hendes mand Jack kommer hjem, ser han billedet af de unge mennesker og tager hurtigt af sted igen – uden at fortælle, hvor han tager hen.

Hendes interesse for det gamle billede sætter en lavine af begivenheder i gang, og snart bliver hun og hendes børn truet på livet.

Det er ganske rigtigt Graces mand på billedet – men han er ikke er den person, han udgiver sig for – og der trækkes tråde tilbage til en rockkoncert i Graces ungdom, hvor hun overlevede en katastrofe, der kostede 18 unge mennesker livet. En katastrofe hun hele sit liv har forsøgt at lægge bag sig, men som nu hvirvles op og kræver nye ofre.

Jeg har før læst Harlan Coben med større begejstring – historien er lidt for rodet og til steder også for usandsynlig. Jeg havde samtlige mine negle i behold, da jeg lukkede sidste side. På intet tidspunkt bed jeg negle eller fik hjertebanken, så jeg vil springe denne lille sten over i Harlan Cobens forfatterskab og glad hoppe over til næste bog. For han plejer at skrive mere spændende.

 

Lån bogen på Bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter