0 kommentarer

Under rosen af Hanne Bech Hansen

af d. 27. november 2014
Info
 
Sideantal

369

Udgivet

2014

ISBN

978-87-11-34830-7

 

En prostitueret vågner op i et øde hus efter at have været holdt i fangenskab. Hendes mave har været sprættet op, og nogen har stjålet hendes ufødte barn. Det bliver starten på en makaber international sag om kidnappede og forbyttede børn.

Vicepolitikommissær Malika Els bliver hvirvlet ind i sagen både professionelt og personligt, og eftersom hun selv lige er blevet mor, har hun et ekstra stærkt engagement i at finde bagmændene.

Bogen bygger på virkelige hændelser, og romanen er tredje, selvstændige del af Hanne Bech Hansens trilogi med indvandrerbetjent Malika Els i hovedrollen.

Under rosen er rent ud sagt dødkedelig. Bogen var en stor skuffelse både sprogligt og indholdsmæssigt. Bevares det er tydeligt, at forfatteren via sin tidligere metier ved, hvad hun skriver om, og handlingen er helt sikkert realistisk. Men en autentisk handling gør det ikke alene! Hvis en krimi skal fange mig skal den være godt skrevet, plottet skal være solidt opbygget, bogens karakterer skal have kant og handlingen skal være intens – Ingen af delene er tilfældet i ”Under rosen”.

Hanne Beck Hansen sælger uden tvivl godt i kraft af hendes navn – desværre! Kendisfaktoren er sikker en afgørende faktor for at krimien i det hele taget blev udgivet i første omgang.

Lån bogen på biblioteket

Bedømmelse
Karakter