0 kommentarer

Under isen af Gisa Klönne

af d. 8. juni 2009
Info
 
Forfatter
Forlag
Genre
Sideantal

372

Udgivet

2009

ISBN

978-87-7053-298-3

Originaltitel

Unter dem Eis

 

Glæd dig til denne 2. krimi af Gisa Klönne om kriminalkommissær Judith Krieger og hendes kollega Manfred Kozilius.
Endnu en gang er de 2 kolleger fra Køln på sporet af en morder, denne gang dog på hvert sit kontinent.
Judith er, under sin orlov, blevet kontaktet angående en gammel skolekammerat, Charlotte, fra gamle dage. Dette mysterium bringer hende til Canadas skove og søer, hvor hun også oplever et lille og ikke helt ufarligt elskovseventyr.
Alt i mens kæmper politiet i Køln med hedebølge og en forsvunden 14-årig dreng og hans hund. Det er selvfølgelig Manfred, der er sat på sagen, og han får sin sag for.
Alt imens undersøgelserne står på, kæmper han mod dysfunktionelle velhaver- såvel som fattige familier, mobberier, snobberier og ondskab i generationer – han slipper heller ikke for at se lidt på sin egen, ikke helt lykkelige barndom.
Han får dog hjælp af Judith som kommer hjem fra Canada, og de 2 kolleger får sat spillet på plads efter en spændende, kæderygende og kompliceret efterforskning.

Gisa Klönnes første krimi, “Skoven er tavs” var utroligt spændende og meget velskrevet.
I “Under isen” er hun bare dobbelt så god, dobbelt så spændende og dobbelt så velskrevet.
Der er ikke en eneste kedelig side i denne krimi, og måden den er delt op på imellem Judith og Manfred, giver spænding og “jeg vil have mere viden” for læseren.
Hun har ligesom i sin første bog igen sat sig ind i lokaliteter, det menneskelige og sociale aspekt, som hun beskriver som en professionel og plausibel efterforsker.

Denne bog blev læst på 2 dage, da man som læser bare MÅ vide mere – God fornøjelse.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter