0 kommentarer

Tryllebundet af Sylvia Day

af d. 3. august 2016
Info
 
Sideantal

180

Udgivet

2014

ISBN

9788740015393

Originaltitel

Spellbound

Udgave

1

 

“Tryllebundet” kan beskrives med 3 ord: erotik møder magi. Bogen er delt op i 3 episoder, hvor vi hører om den lidenskabelige besættelse mellem Max og Victoria. Max, der er en dominerende jæger indenfor magiens verden, får til opgave at tæmme Victoria, der er knuget af sorg og besidder ukontrollerende kræfter. Personerne lever i en almen verden, hvor magien holdes hemmeligt for omverdenen. Mødet mellem disse to bliver alt andet end professionelt, og lidenskaben vækkes for fuld blus. Dette ender med store konsekvenser for begge parters liv, og de må hver især tage stilling til svære valg.

Jeg har læst flere bøger af både erotisk karakter og magiker verdenen, men denne bog har forsøgt sig med begge kategorier, og lever desværre slet ikke op til nogen af kategorierne. De 3 episoder er egentlig gode, men jeg synes, der mangler noget kød på historierne. Der kunne godt have været flere detaljer, og jeg havde nu nok også foretrukket, at Sylvia Day havde sammenkædet de 3 historier til en samlet roman. Bogen fangede mig ikke, og trods den korte længde må jeg indrømme, at jeg kedede mig undervejs. Det virker ikke som en velovervejet og gennemarbejdet bog og tyder nærmere på, at Sylvia Day bare har haft travlt med at blive færdig med den.

Det positive ved denne bog var, at den var hurtig læst, og det var spændende og nyt at læse om en magisk verden, der ikke havde vampyrer som omdrejningspunkt.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter