0 kommentarer

The white queen af Philippa Gregory

af d. 21. maj 2010
Info
 
Sideantal

455

Udgivet

2009

ISBN

978-1-4165-6368-6

 

En medrivende og tragisk historie om magtkampe og kærlighed. Om at vinde, om at opnå storhed – Men også om hvor let denne igen kan tabes, for i verden er intet sikkert.
Især ikke når man lever i et land, hvor kampen om kongemagten står på sit højeste, og alle med selv blot det mindste krav på tronen konspirerer, og udtænker nye planer til hvorledes denne måske kan vindes. Ingen kan føle sig sikker, når fætre vender sig mod hinanden, og selv ikke brødre kan være sikre på hinandens loyalitet.

Men bogen startes bort fra al denne magtkamp. Den starter med Elisabeth, en ambitiøs kvinde, en smuk ung enke, mor til to, der søger økonomiske midler at leve for. Hun tilsmiles af lykken da den unge kong Edward kommer hendes vej forbi, og de forelsker sig. På trods af at deres verden er fyldt med krig, og de færreste ønsker deres kærlighed noget godt, gifter de sig i al hemmelighed.
Og med dette ægteskab står Elisabeth pludselig i magtens centrum, hvilket giver hende et liv hvor man evigt må være på vagt, og være klar på at miste dem man har kær, hvis ikke man konstant kan beskytte dem.

Jeg nød læsningen i fulde drag! Der var hele tiden grund til at læse videre – Hele tiden en trang til at kende vinderen af det næste komplot.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter