0 kommentarer

Tara Road af Maeve Binchy

af d. 29. september 2006
Info
 
Forfatter
Forlag
Genre
Sideantal

446

Udgivet

2001

ISBN

87-555-1391-3

Originaltitel

Tara Road

 

Hvad gør man når ens verden pludselig skælver og man ikke kan se sig selv fortsætte i sin tidligere rutine af et liv. Ria Lynch fra Tara Road, Dublin og Marilyn Vine befinder sig pludselig i disse omstændigheder og tilfældighedernes spil vil, at de netop ikke skal fortsætte i de samme, gamle, smertefulde spor de har kørt i indtil videre, men rystes lidt igen.

Ria svarer tilfældigt på en kontaktannonce som Marilyn har skrevet om at bytte hus for sommeren. Marilyn griber glad chancen for at bytte og hun lander i en charmerende irsk storby da hun bytter adresse med Ria, som i sin sommerresidens lander i universitetsbyen New England.

Adresseændringen får begge kvinder til at se nærmere på deres eget og den andens liv og de begynder at indse at de måske har noget at bygge videre på, selvom deres liv syntes knust.

Bogen er en rigtig god Feel-Good bog. Maeve Binchy skriver som altid med en herlig sans for den menneskelige adfærd og selvom bogen er alvorlig til tider, er den skrevet mere som en hyldest til livet end det modsatte. Det tager den lidt tid at komme i gang og fænge, men efter et par kapitler sidder du enten fast og interesseret eller du lægger bogen.

Bogen er også blevet filmatiseret.

 

Lån bogen på Bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter