0 kommentarer

Tara Road af Maeve Binchy

af d. 29. september 2006
Info
 
Forfatter
Forlag
Genre
Sideantal

446

Udgivet

2001

ISBN

87-555-1391-3

Originaltitel

Tara Road

 

Bogen handler om de to kvinder, Ria Lynch og Marilyn Vine, der er to vidt forskellige kvinder i hver sit land. Ria bor i et gammelt hus på Tara Road i Dublin og Marilyn bor i stort modent hus i New England, USA.
Ria har mand og to børn og lever et lykkeligt liv hvor hun sørger for mand og børns ve og vel. Huset er altid fyldt med glade mennesker, og Ria elsker det. Indtil den dag hun finder ud af at hendes succesfulde mand er hende utro med en meget yngre kvinde. Marilyn lever et liv i stor sorg. Hun har mistet sin eneste søn i en motorcykelulykke, og er aldrig kommet videre. Hendes mand er rejst fra hende til en sommerbolig og håber at hun på et tidspunkt vil følge efter ham så de begge kan komme videre i deres liv sammen.

Ved et tilfælde ringer Marilyn til Ria for at få lejet hendes hus ud for sommeren, og de bliver enige om at de vil bytte bolig for sommerhalvåret. Marilyn for at få den tragedie på afstand, som hun hidtil ikke har kunnet forlige sig med, og Ria for at finde sig selv efter en grim skilsmisse.

Rias børn er de første der byder Marilyn velkommen i deres barndomshjem og de får hende på mere positive tanker. Marilyn har ikke haft venner hvor hun kommer fra, kun løse bekendte. Hun møder nu alle Rias venner og lære på godt og ondt at løsne op. Ria møder et mere overfladisk miljø. Men da Rias børn rejser til USA for at tilbringe sommeren møder de en helt anden Ria end hende der rejste.

Bogen ender med at der to kvinder mødes, og det viser sig at de har været med til at ændre hinandens liv for evigt.

 

Lån bogen på Bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter