0 kommentarer

Talenttyven : en ualmindelig historie om en almindelig dreng af Alex Williams

af d. 28. november 2008
Info
 
Forfatter
Forlag
Genre
Omslag
Sideantal

310

Udgivet

2006

ISBN

978-87-11-31314-5

Originaltitel

The talent thief

Udgave

1.udgave

 

”Talenttyven” handler om de to søskende Adam og Cressida Bloom der begge bor hos deres onkel.
Cressida er 16 år, hun er en meget talentfuld sanger, og hun bliver inviteret til et stævne for meget talentfulde børn. Hendes bror Adam, der er tolv år, tager med til stævnet, fordi han ikke vil være alene hjemme med deres meget sure onkel.

Adam er alt andet end velkommen på stævnet, og det finder han da også hurtigt ud af, da han får et skur på taget af hotellet at bo i, i stedet for de luksuslejligheder som deltagerne får at bo i.
Mens de er på det hotel, som stævnet afholdes på, sker der pludselig mystiske ting, alle de unge talenter mister deres talent et efter et, og Adam ser et monster på hotellet forlade de forskellige rum hvor talenterne er, og han mistænker det for at stjæle de forskellige talenter. Det eneste problem er bare, at de forskellige personer ikke selv kan huske tidspunktet, hvor de får talentet stjålet, og derfor tror ingen på Adam.

Jeg syntes at det er en meget god bog, og jeg syntes at den både er spændende, fantasifuld, humoristisk, og ganske godt fundet på, dog trækker det den lidt ned, hvordan den nogle gange overdriver en del. Jeg vil mene, at den kan læses fra 10-12 år og op.

 

Lån bogen på Bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter