0 kommentarer

Tag det hele af Maya Banks

af d. 3. marts 2015
Info
 
Sideantal

277

Udgivet

2014

ISBN

978-87-638-3383-7

Originaltitel

Taking it all

 

Tredje bind i ”Surrender” trilogien (har ikke selv læst de to første og bogen kan sagtens læses for sig selv).
Vi møder Chessy og Tate der er gift og selv om de egentlig havde det godt sammen har det haltet de sidste to års tid. Tate er normalt den dominerende og Chessy den submissive hustru.

Men Tate har taet hende for givet i længere tid og glemt sin rolle i ægteskabet og Chessy er ulykkelig.

Da Tate kvajer sig gevaldigt på deres bryllupsdag begynder de at snakke om hvordan tingene har været og burde være. Tate undskylder og prøver at gøre det hele godt igen men da han grundet en telefonsamtale med en klient udsætter Chessy for en voldtægtslignende situation af en anden mand må Tate erkende sit nederlag. Han har svigtet på det groveste og Chessy flytter over til en veninde mens hun overvejer om hun skal lade sig skille.

Da Chessy så opdager hun er blevet gravid må hun genoverveje hele situationen.

Men kan man tilgive Tates opførsel? Læs selv bogen og find ud af det.

Det er ikke en bog der er synderlig godt skrevet. Der er lidt for meget ligegyldig romantik i bogen som ikke rigtig fører nogen vegne og man får nogen halve historier om Chessys venner og veninder som ikke er særlig relevante (især ikke hvis man ikke har læst resten af trilogien).

Den er hurtig at gennemlæse men den store oplevelse er den desværre ikke.
Erotik er der undervejs men heller ikke her noget der efterlader læseren med en lyst til at læse mere. Det bliver lidt kedeligt selv om der er en mild grad af s/m involveret. Det der især trækker ned er at der helt enormt mange gange bliver sagt: “Jeg elsker dig”… Det bliver lidt for meget kliché…

Lån bogen på Bibliotek.dk

 

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter