0 kommentarer

Tågens folk af W. Michael Gear Og Kathleen O’Neal Gear

af d. 17. september 2010
Info
 
Sideantal

516

Udgivet

2010

ISBN

978-87-21-03559-4

Originaltitel

People of the Mist

 

”Tågens folk” er endnu en bog i serien om fortidens Amerika, skrevet af forfatterparret Gear. En positiv overraskelse ved denne bog er at plottet er anderledes tilrettelagt end i de tidligere, som godt kunne virke en smule ensformige i længden.

Bogen omhandler et mord. En ung kvinde findes myrdet i en skov, morgenen til hendes bryllup med en magtfuld krigsherre. Beskyldninger kastes rundt – Ingen går fri, for det er de færreste der viser sig at være uden motiv.
Især en ung mand, Høje Ræv, stilles for skud. Han og den unge kvinde ønskede et liv sammen, og planlagde endda en flugt, bort fra forpligtelser. Men hun nåede aldrig bestemmelsesstedet for deres møde i live.
En pige, Solkonk, tror dog på Høje Rævs uskyld; så meget at hun er villig til at opgive alt for at bevise hans uskyld. Men idet der ikke er meget en ung pige kan gøre, beslutter Solkonk sig for noget drastisk – Hun tager ud til heksens ø, for at overtale ham til at træde ud af sin eremitlignende tilværelse, og hjælpe i opklaringen af mordet.

Lån bogen på bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter