0 kommentarer

Stenfjæs af Lars Daneskov

af d. 2. juli 2018
Info
 
Sideantal

160

Udgivet

2018

ISBN

978-87-638-5603-4

Originaltitel

Stenfjæs

Udgave

1

 

Lulu keder sig, fordi hendes mor må ikke forstyrres når hun klipper pandehår og far har altid travlt, fordi han hele tiden skal til møder. Hendes lillebror Morgan er heller ikke særlig sjov, for han kan ikke andet end at savle og bøvse. Så Lulu synes hun har et ret kedeligt liv, indtil hun en dag ved stranden finder en sten med et ansigt. Lige pludselig, er hendes liv ikke så kedeligt mere. Stenfjæs er nemlig en sten, der kan opfylde alle ens ønsker, men er det altid godt at få alle sine ønsker opfyldt?

Stenfjæs er en sjov fortælling om familie, venner og superhelte og hvad der sker, når alle ens ønsker går i opfyldelse. Hele historien har et godt og behageligt tempo, med masser af humor, men også et spor af alvor. Historien kan være med til sætte gang i nogle interessante samtaleemner, mellem ens børn og en selv, og måske få os voksne til at reflektere over vores egen måde at være på.

Lars Daneskov har tidligere skrevet blandt andet: Mor har en baby i maven, og den prisvindende serie om Anton og hans mor hjemme i ostehuset.

Illustrationerne som er lavet af Charlotte Pardi, er virkelig fængende og gør bogen endnu mere levende. Det at de er holdt i sort og hvid, gør dem bare endnu mere spændende og sætter gang i fantasien.’

Lån bogen på biblioteket

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter