0 kommentarer

Sporene efter Inés af Jakob Silas Lund

af d. 3. november 2017
Info
 
Sideantal

310

Udgivet

2017

ISBN

978-87-02-21290-7

Udgave

1. udgave, 1. oplag

 

Der sker da noget i den her bog. Der er både kidnapning, flere kontinenter at rejse rundt på og et forsøg på at finde ud af hvad et godt menneske egentlig er for en størrelse. Og en masse andre detaljer, som man lige skal prøve at holde styr på. Og det lykkedes ret godt da det er en ret godt skrevet bog. Der er sammenhæng og man kan nemt følge med hele vejen.

Jeg kom alligevel til at kede mig lidt. Måske fordi selve historien ikke rigtig sagde mig det store, og jeg sad og ledte efter det store komplot eller en lidt mere følelsesmæssig interessant vinkel. Og den kom aldrig. Jeg indrømmer gerne at bogen ikke var mit første valg, ud af mange af de nyere bøger på markedet, men jeg syntes alligevel den virkede interessant, og jeg er sådan set også glad for at have læst den. Det var så bare ikke helt det jeg håbede på. Men sådan er det jo nogen gange, og det betyder absolut ikke at bogen ikke er værd at læse. Jeg er helt sikker på at mange vil finde den mere spændende end jeg gjorde.

Bogen handler om Daniel. Daniels søster Inés blev udsendt for Læger uden grænser, og derefter blev hun kidnappet og desværre dræbt. Daniel og Inés har ikke været allermest på bølgelængde, men Daniel har altid holdt af hende på sin egen måde. Efter hendes død begynder Daniel at læse Inés dagbøger mm og det får ham til at forstå at der måske er mere i hendes forsvinden end først antaget…

Det er en fin romandebut for forfatteren og han har helt sikkert noget på hjertet. Jeg tror han har mere at byde på og ser da også frem til at læse andet af ham engang. Men lige nu og her vil jeg desværre glemme denne roman lidt for hurtigt igen, da den ikke levede op til mine forventninger. Desværre, fordi selve historien er ganske godt fortalt. Det var bare ikke en wow oplevelse!

Lån bogen på bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter