0 kommentarer

Soulmates af Claus Ankersen

af d. 19. november 2017
Info
 
Sideantal

166

Udgivet

2017

ISBN

978-87-93215-17-7

Udgave

1. udgave, 1. oplag

 

Endnu en digtsamling læst. Og den var ikke nem, hvorfor det tog mig længere tid, end jeg havde regnet med.

Det er nogle meget anderledes digte. De er tunge, sproget er indviklet og man kommer på samme tid meget tæt på forfatterens tanker om kvinder. Digtene handler overordnet set om de kvinder forfatteren har dyrket gennem tiden. Med en enkelt, som nævnes flere gange og som jeg derfor går ud fra har spillet en større rolle i løbet af tiden for forfatteren.

Jeg har i meget lang tid læst digte og altid sat stor pris på det og det gør jeg som sådan også i forhold til disse digte, men da jeg ikke er helt sikker på jeg rent faktisk har forstået dem allesammen, så er det sværere for mig at blive rigtig gode venner med denne digtsamling. Jeg blev irriteret i starten over at jeg ikke helt forstod måden forfatteren skriver på. Ordlyden og sammensætningerne. Men efterhånden som jeg kom ind i bogen gik det op for mig at det var spændende at blive udfordret som læser. Det var pludselig interessant at læse noget som jeg virkelig skulle tænke over før det gav bare lidt mening.

Det er absolut ikke sådan en digtsamling man lige kaster sig over og har læst på et splitsekund, tværtimod skal man gå til og fra og læse digtene lidt og lidt af gangen. Så får man meget mere ud af det hele.

Jeg vil sige det var interessant at høre en mands synspunkt på de forskellige kvinder han har mødt og dyrket gennem tiden. Og det var interessant at læse om den store variation i forhold til hvordan deres tilgang har været til livet, sex mm. Så tak til forfatteren for det indblik.

Vil jeg så anbefale andre at læse disse digte?… Ja da, men med det forbehold, at man nok skal være vant til at læse digte, før man reelt får noget ud af denne bog.

Lån bogen på bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter