0 kommentarer

Solomon Creed af Simon Toyne

af d. 24. november 2015
Info
 
Sideantal

427

Udgivet

2015

ISBN

978-87-7677-484-4

Originaltitel

Solomon Creed

Udgave

1 udgave 1 oplag

 

“Solomon Creed” er den første bog i en ny thriller serie af Simon Toyne, kendt for Ruin-trilogien.
Vi befinder os i bjergbyen Redemption i Arizona, hvor en begravelse bliver afbrudt af et flystyrt, der sætter en kæmpebrand i gang, som truer med at brænde byen ned. Ud af infernoet kommer en mand løbende, han ved ikke hvem han selv er, kun at han er kommet for at rede Jim Coronado og at en bog han har i lommen, samt navnet i hans tøj lyder på Solomon Creed.

Det er ikke meget at gå efter, Jim Coronado var manden som byen begravede og ingen er interesseret i at hjælpe Solomon i hans forehavende. Jo mere han graver i byens historie jo større modstand møder han. Han er dog ikke den eneste, der har øjnene rettet mod Redemption, og de kræfter han er op i mod har ingen skrupler, når det drejer sig om at holde på hemmeligheder og sikre sig selv. Det er en ulige kamp hvor alle midler bliver taget i brug.

Jeg har følt mig meget underholdt under læsningen, den appellerede til min fantasi og så var den velskrevet. Der er ingen tvivl om at jeg også skal læse efterfølgeren….glæder mig allerede.

Simon Toyne anses af anmelderne på The Sun og The Daily Thelegraph som arvtageren efter Dan Brown, og jeg erkender, at jeg langt hen ad vejen er enig.

Lån bogen på biblioteket

Bedømmelse
Karakter