0 kommentarer

Søstre på de Syv Have 1: Den sorte vinge af Camilla Wandahl

af d. 29. november 2012
Info
 
Sideantal

57

Udgivet

2012

ISBN

978-87-638-2498-9

Originaltitel

Søstre på de Syv Have 1: Den sorte vinge

Udgave

1.udgave

 

Så så endnu en letlæst serie for de unge læsere dagens lys. Camilla Wandahl som mange piger i aldersgruppen nok kender fra ‘Veninder for altid – serien’, har skrevet en charmerende og fængende beretning om den rige forkælede pige Vana, der ved en fejl bliver hevet om bord på et sørøverskib. Her møder hun sin tvillingesøster Sam og den smækre unge kaptajn Milo.
Desværre er livet på et sådant skib ikke fyldt med fester og smukke kjoler, men snarere med blæst og slidsomt arbejde. Vana er på ingen måde vant til hårdt arbejde, og Sam tripper ikke af begejstring for at byde hende velkommen til familien så Vana ser en ensom og hårdt fremtid i møde, lige til en skelsættende oplevelser tvinger de to piger til at ændre syn på hinanden.

Undervejs er bogen prydet med hel- og halvsides illustrationer af Jesper Ejsing. Det er detaljerede, farverige billeder, der har fokus på de episoder som ikke er en normal del af Vanjas liv. Typerne er store og bogen er hurtigt læst. Den kan sikkert nemt læses af børn i alderen 8 – 12 år.

Det glæder mig at jeg nu kan stikke dem en bog af Camilla Wandahl, som behandler nogle af de samme tematikker som ‘Veninder for altid – bøgerne’, men på en måde der egner sig bedre til det yngre publikum.

 

Lån bogen på Bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter