0 kommentarer

Slægten 4: De sammensvorne af Majken Bloch Skipper

af d. 13. november 2008
Info
 
Sideantal

269

Udgivet

2006

ISBN

87-11-29085-4

 

I bind 4 møder vi Janus Dane som ung knægt, som gør oprør mod familien og dens traditioner. Majken Bloch Skipper beskriver igen en ny vinkel til forståelse af denne tid i Danmarks historie. Hun formår at give datiden et troværdigt nutidsperspektiv.

Majken Bloch Skipper giver Janus Dane en personlighed, som kan være svær at følge. Han får mange ting foræret, men den måske allervigtigste person mangler i hans opvækst. En person som Janus altid har troet var død og borte. Han kommer tilbage til Janus og forsøger at vise ham vejen tilbage til et værdigt liv. Det er for stramme lænker for Janus og han bryder dem ofte. En dag indser Janus, hvor hans liv altid har været på vej hen og han forstår hvordan han må tage sin skæbne i sine egne hænder.

Igennem Janus’ vanskelige personlighed svigter Majken Bloch Skipper ikke sine læsere, med sikker hånd for fortællingen og hvordan livet måske leves dengang fører hun os også igennem de svære dele af Janus’ liv. Ved bogens slutning kan vi igen alle ånde lettet op, slægten lever op til sin ære og et nyt eventyr kan begynde.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter