0 kommentarer

Skyggespor af Jakob Vedelsby

af d. 16. april 2015
Info
 
Sideantal

238

Udgivet

2015

ISBN

978-87-7973-729-7

Originaltitel

Skyggespor

Udgave

1.udgave

 

Denne bog er normalt sådan en jeg ville gå udenom, mest fordi jeg ikke er så god til bøger der handler om sygdom = udslettelse af befolkningen = opklar hvem der står bag. Syntes der er for mange af den type bøger (og film). Men nu hvor jeg alligevel har fået mulighed for at læse denne så er jeg faktisk glad for jeg fik det gjort.

Vi møder en filminstruktør, for hvem det hele er en ukendt sag, og det lyder også mere som en god historie end som virkelighed, indtil man kommer dybere ind i det hele.

For en del år siden blev der sat et program i værk, der skulle give udtryk af at være en vaccine, men som i virkeligheden gjorde kvinder sterile – eller i hvert fald gjorde det svært for dem at blive gravide – med det henblik at få formindsket verdens overbefolkning.

Nogen blev syge på andre områder, og det er en kræftramt mand der gerne vil have, at filminstruktøren afdækker hvad det hele reelt handler om. Manden er død af kræft inden hans notesbog kommer i filminstruktørens hænder, så de kan ikke komme i personlig kontakt.

Filminstruktøren øjner en chance for at komme på fode igen og få en god historie fortalt. Men det hele er ikke så ligetil da han først kommer i gang. Det er farligt at rode i fortiden og det er farligt at støde på de forkerte mennesker, dem der i forvejen vil have det hele bliver holdt skjult til evig tid.

Hvad det hele ender med vil jeg lade være usagt, og opfordre til at man læser bogen. Den er fangende og velskrevet, så rigtig god fornøjelse.

 

Lån bogen på Bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter