0 kommentarer

Skyggebølge – Cherub 12 af Robert Muchamore

af d. 23. december 2012
Info
 
Sideantal

283

Udgivet

2012

ISBN

978-87-7108-649-2

Originaltitel

Shadow wave

 

Så er den sidste af de 12 bøger i Cherub-serien kommet. Hvor James har været hovedfiguren i de forrige bind, er han her sat noget i skyggen af Kyle og den unge journalist Helena, hvis mission på øgruppe Langkawi fylder godt en tredjedel af bogen. Vi slutter dog serien med at James og Lauren kommer med i missionen.

Jeg finder, at bogen er lidt rodet og forvirrende i forhold til de tidligere bøger (jeg har dog ikke læst dem alle, da hver bog er en selvstændig handling. Det der binder bøgerne sammen er persongalleriet, som vi løbende følger i udvikling) og det virker som om Robert Muchamore har skrevet sig selv op i et hjørne han ikke kan komme ud af.

Bogen slutter med et lille efterskrift, hvor de enkelte personer bliver rundet af. Det er rart lige at få fod på hvordan det går de unge og hvor fremtiden fører dem hen.
Sprogligt er det en frisk bog, og der er nogle skønne formuleringer ind i mellem, men det er ikke nok til at løfte bogen. Jeg er ikke begejstret, men på den anden side – har man læst de forrige skylder man sig selv at få serien lukket ordentligt af.

Lån bogen på bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter