0 kommentarer

Skæbnespil af Giorgio Faletti

af d. 23. august 2015
Info
 
Sideantal

163

Udgivet

2014

ISBN

978-87-7108-815-1

Originaltitel

Tre atti e due tempi

Udgave

1. udgave, 1. oplag

 

Bagsidetekst:

Eksbokseren Silver får dagene til at gå som assistent for sin søn Robertos fodboldhold i en stille provinsby. Far og søn er fremmede for hinanden, adskilt af Silvers skam over en kriminel fortid. Men da Silver en dag finder en beskidt lap papir med en kryptisk besked, står det klart af de to må tale sammen. Snart tegner konturerne af et mareridt sig for far og søn. Fortiden indhenter dem, og de hvirvles ind i et uhyggeligt spil, hvor det mindste fejltrin kan blive skæbnesvangert.

Handling:

Silver er assistent for et fodboldhold, far og enkemand, eksbokser og har en kriminel fortid. Silver lever et meget stille og roligt liv, som ikke indeholder det helt store. Men en dag vender hans søn Roberto hjem for at bo. Roberto og Silver har ikke det mest fantastiske forhold, men måske denne indflytning kan ændre på det. Roberto er en succesrig fodboldsspiller som tjener godt, men en dag har han både solgt sin lejlighed og bil, men hvorfor er det store spørgsmål. Og det er i denne forbindelse at han vælger at flytte hjem til sin far. Det går egentlig også meget godt, indtil den dag Silver finder en lap papir med en underlig besked, dog får han hurtigt tydet det og finder ud af at Roberto højst sandsynlig er gyldig er matchfixing – nu er gode råde dyre, for hvad vil Silver gøre ved det? Følge sit hjerte eller sin sunde fornuft?

Min mening:

Øv øv øv hvor var jeg skuffet over denne bog fra en af mine absolutte ynglings-forfattere. Jeg er meget høje forventninger til den, efter at have læst flere af hans andre værker. Jeg kedede mig og havde det som om at jeg havde læst historien før. Når det er sagt glæder mig nu alligevel til der kommer nyt fra Giorgio Falettis hånd.

Lån bogen på Bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter