0 kommentarer

Sidespring af Inger Wolf

af d. 30. december 2014
Info
 
Sideantal

154

Udgivet

2000

ISBN

87-621-0156-0

Originaltitel

Sidespring

Udgave

1.udgave

 

Vi ramler direkte ind i en erotisk scene. En kvinde i New York der har mødt fyren Janus. Ansvarsløs og sexet er han. Mødet bliver en besættelse for hende.

Hun kommer hjem til sin hverdag med mand, barn og villa. Hverdagen er dog ikke så rosenrød da ægteskabet er voldeligt og hun kan ikke længere sige hun elsker sin mand.

Affæren er ikke den eneste affære der har været i deres forhold, men denne affære bliver dog den der afgør at nu skal ægteskabet sluttes.

Vi hører om en ny tur til USA. Om skilsmissen der på mange måder er svær fordi de gentagne gange ender i sengen sammen da USA flirten ikke lige viser sig at være det hele værd i sidste ende.
Vi følger hverdagen igen som single for kvinden der sammen med sin lille søn forsøger at holde sig nogenlunde indenfor de almindelige rammer. Og vi hører om hvordan andre veninder lever deres liv.

Bogen bliver en smule kedelig selv om den er kort. Man får ikke rigtig en ende på kvindens omfangsrige sexliv men man får livligt hendes fantasier beskrevet.

Bogen er ok, ikke en der stiller krav til læseren på nogen måde og er ikke så erotisk ladet som man kunne tro, men den viser nok meget godt hvad utroskab m.m. kan gøre ved et i forvejen ødelagt ægteskab.

Jeg giver den 3 stjerner, for jeg syntes den er fin nok som lidt let underholdning, men det er en bog som man hurtigt glemmer alt om igen, fordi den ikke har et budskab eller giver læseren noget med sig videre.

 

Lån bogen på Bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter