0 kommentarer

Selfies af Jussi Adler-Olsen

af d. 26. februar 2018
Info
 
Sideantal

504

Udgivet

2016

ISBN

978-87-400-2703-7

Udgave

1. udgave

 

Jussi Adler Olsen kan det der med at bygge en krimi op. Vi har tre forholdsvis uskyldige unge kvinder, som hutler sig igennem tilværelsen. Hovedsagligt ernærende sig ved lettere kriminalitet, kontanthjælp samt lidt prostitution. Vi møder de tre piger på kontanthjælps kontoret. De skal alle tale med den samme sagsbehandler Anne-Line Svendsen. Denne Svendsen har netop fået konstateret kræft, og har derfor bestemt sig for at lægge sin tilværelse helt om. Det skal bl.a. gå ud over de tre unge kvinder. Det skal siges, at de har i den grad generet Anne-Line. “Det var lige før Anne-Line smilede, da hun var på vej til sygehuset for at få sin dom, for beslutningen var endegyldig taget. Skulle hun dø, så skulle de sateme også.”

Det er ikke umiddelbart en sag for Afdeling Q, men da hans ellers trofaste assistent Rose først melder sig syg, for derefter at forsvinde sporløst, og der tilsyneladende er en forbindelse til mordsagen, som efterhånden ligner seriemord, går Carl, Assad og Gordon i aktion.

Det er en kriminalsag med mange facetter, men som sædvanlig fra denne forfatters hånd, er den godt skrevet og man kommer ind under huden på både skurke og helte.
En god bog.

Lån bogen på biblioteket

Bedømmelse
Karakter