0 kommentarer

Sagaen om Isfolket 32: Hunger af Margit Sandemo

af d. 16. november 2009
Info
 
Forlag
Genre
Sideantal

260

Udgivet

2009

ISBN

978-87-7677-085-3

Originaltitel

Hunger

 

Bind 32 af Isfolket er historien om den unge læge Christoffer Volden af Isfolket, hans forlovede Lise-Merete og en af Christoffers patienter Marit i Svelten.

Christoffer holder pause fra sin forlovede, da han lige pludselig bliver nødt til at redde en ung kvinde ved navn Marit med blindtarmsbetændelse. Christoffer tror at Marits korte liv er ved at være slut og frier derfor til hende, for at hun skal være lykkelig i sine sidste timer. Men Marit bliver rask og andre omstændigheder gør, at hun overlever to gange mere.
Christoffer er dog allerede forlovet med den selvoptagede og jaloux Lise-Merete, så han får ret store problemer da Marit bliver rask, og føler ikke at han kan løbe fra sit ord til sin forlovede Lise-Merete.

Denne bog bygger mest på personkarakteristikkerne, hvilket er lavet rigtig godt i denne bog. Specielt dem på Marit og Benedikte Lind, som også har en rolle at udspille i denne bog. Jeg synes derimod at Christoffer var sværere at få et ordentligt indtryk af, hvilket var rigtig ærgerligt.
Og på den anden side er der så Lise-Merete og hendes familie, som er de “onde” i denne bog.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter