0 kommentarer

Quidditch Through the Ages / by Kennilworthy Whisp af J.K. Rowling

af d. 20. august 2006
Info
 
Forfatter
Genre
Sideantal

55

Udgivet

2001

ISBN

978-1-4088-0302-8

Originaltitel

Quidditch Through the Ages

 

“Quidditch Through the Ages” er en bog, som jeg har haft mange spændende og sjove tider med i hånden. Denne lille hjælper er super til at sidde og terpe i fritiden, når man intet har at lave og muligvis gerne vil have tiden til at gå. Så kan man nemlig med denne bog i hånden koble lidt af og bare sidde og filosofere og tænke over forskellige ting og sager; specielt hvis man så også kan lide “Harry Potter” – ja endda er lidt af en fanatiker.

Bogen er let og lærerig, spændende og sjov, og du kan rent faktisk proppe ret meget ind i denne forholdsvis tynde sag. Du kan lære lidt om boldene i Quidditch; tromleren, lynet og smasherne, lidt om reglerne og forskellige store spillere, og så kan du også læse pudsige historier og lidt om både nye og gamle koste.

Bogen “Quidditch Through the Ages” er rigtigt lækker at have og uundværlig for enhver fan af J.K. Rowlings univers og hr. Potter. Det er Rowlings dejlige humor og finurlige detaljer, der trækker bogen op på de fire stjerner: og så det faktum, at ham bag skærmen ikke kan stå for det.

“A warning: If you rip, tear, shred, bend, fold, deface, disfigure, smear, smudge, throw, drop or in any other manner damage, mistreat or show lack of respect towards this book, the consequences will be as awful as it is within my power to make them. – Irma Pince, Hogwarts Librarian” (s. 1)

(…) Tilbage er der kun at sige: Ingen kommentarer!

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter