0 kommentarer

Praktisk magi Af Alice Hoffman

af d. 5. juli 2012
Info
 
Sideantal

231

Udgivet

1996

ISBN

87-595-0547-8

Originaltitel

Practical magic, på dansk ved Birgitte Brix

 

De to forældreløse søstre, Sally og Gilian, vokser op hos deres noget excentriske tanter i et gammelt knirkende hus, de andre i landsbyen frygter dem, men ved tusmørkets frembrud kommer landsbyens forelskede kvinder til tanternes bagdør og beder om hjælp i kærligheden.
Sally vokser op og bliver den fornuftige pige, der med et knust hjerte forsøger at få hverdagen til at hænge sammen for hende og hendes to døtre – mens Gillian er den udadvendte der knuser hjerter på stribe og konstant falder for de forkerte mænd. En død mand på bagsædet af Gilians bil bringer de to voksne søstre sammen igen, og magiske ting begynder at ske. De må endnu engang søge hjalp hos tanterne og begge lære at kærligheden er ikke lige sådan at komme udenom.

”Praktisk Magi” er en dejlig banal bog, der minder en om, hvad der er vigtigt i livet. Jeg har den altid stående fremme, klar til at blive taget ned og støvet af, når magien i hverdagen forsvinder og jeg har brug for at blive mindet om, hvor meget magi, der egentlig findes omkring mig. Den handler om magi, om søsterskab, om kærlighed og om at finde troen på sig selv. Alice Hoffman har en evne til at skrive sig lige ind i hjertet på læseren, og få jalousi til at smage af sort i munden, mens smør smelter selv i køleskabet på grund af forelskelser og hede følelser i hjemmet. Jeg mener, at ”Praktisk Magi” er Alice Hoffmans bedste bog til dato, og jeg kan kun anbefale alle Alice Hoffman fans til at gå i gang med at læse med det samme.

Lån bogen på biblioteket

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter