0 kommentarer

Pelle & Petra og den sygeste redningsaktion af Gunvor Reynberg

af d. 9. september 2015
Info
 
Sideantal

160

Udgivet

2015

ISBN

978-87-638-4147-4

Udgave

2. udgave. Tidligere udgivet under titel: Pelle Pophår og Panodilpigen (2011)

 

Pelle, som er en dreng med meget god fantasi, drømmer om at starte sin egen modstandsgruppe. Og en dag byder chancen sig med den nye pige i klassen. Hurtig finder de ud af hvad deres første redningsaktion skal være: at befri Pelles oldefar fra plejehjemmet. Men tingene tager en anden drejning, da en mystisk fremmede dukker op i deres hovedkvarter.

Pelle og Petra er en børnebogsserie og har kørt som podcast på DR Ultra hele sommerferien. Der er i alt skrevet tre bøger om Pelle og Petra.

Pelle og Petra starter forrygende og lige i starten henleder den ens tanker til Bjarne Reuters fantasiske Bertram serie, som også er fyldt med humor, action og mange vanvittige og kuleskøre planer. Men hurtig går gassen af ballonen, og man ender med en følelse af, at der mangler noget, en afslutning og svar på, hvad der så skete. Det hele bliver kun meget overfladisk berørt, og man når aldrig i dybden med noget, fordi der er så meget der skal klares på de få sider bogen er på. Bogen er desværre også fyldt med mange unødvendige og grænsen til grimme billeder, som skulle være med til at understøtte historien. Men på grund af deres ringe kvalitet, egentlig mere ødelægger end gavner de ens fantasi.

Lån bogen på Bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter