0 kommentarer

Louis Armstærk af Camilla Hübbe

af d. 9. september 2015
Info
 
Sideantal

192

Udgivet

2015

ISBN

978-87-638-4120-7

 

“Louis Armstærk” handler om en viljestærk pige, som vælger at tage ud og finde sin verdensfjerne musiker-far i sumpene omkring New Orleans, hvor han forsvandt under orkanens hærgen. Under hele hendes forunderlige tur oplever Louis, at ikke alt er som hun gik og troede, og hun føres igennem en verden med et magisk præg, som er med til at lære hende at acceptere nogle ting, og at det ikke er alt, der kan laves om på, selvom ønsket og viljen er der.

Sammen med Rasmus Meisler, som er manden bag de fantastiske farve illustrationer, har Camilla Hübbe formået at skrive og illustrere så alle sanser vækkes, og man føler nogle gange man er i New Orleans, og man bliver draget ind i denne specielle verden af lugte, jazz toner og magi som omgærder New Orleans.

Men desværre er fortællermetoden meget voksen, du hvirvler rundt mellem meget filosofiske tanker og spidsfindige udtryk, hvor man som læser nogle gange lige må stoppe op og tænke over det, man lige har læst. Mange gange føler man, at der er en dybere mening med det hun skriver, og man vender således i tankerne hele tiden tilbage til det, man lige har læst og bruger meget tid på det. Det ville egentlig gøre det til en meget fængslende bog, men ikke når den skal henvende sig til børn og unge. Men hvis man gerne vil udfordre sit barn med noget mere krævende læsestof, så kan den anbefales.

Lån bogen på Bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter