0 kommentarer

Panserhjerte af Jo Nesbø

af d. 8. juli 2010
Info
 
Forfatter
Forlag
Genre
Sideantal

634

Udgivet

2009

ISBN

978-87-7053-318-8

Originaltitel

Panserhjerte (norsk)

 

“Panserhjerte” er nummer 7 i serien om den usympatiske og stærkt alkoholiserede politimand Harry Hole. (Men kan læses som en selvstændig roman).

Der er gået et halvt år siden de traumatiske hændelser i ”Snemanden”, og Harry Hole har endeligt brudt med sin tidligere tilværelse og befinder sig nu i Hong Kong, hvor han lever på bunden af samfundet og dulmer sine sorger med både opium og alkohol.

Bogen starter med, at Kaja Solness rejser til Hong Kong for at finde Harry og overtale ham til at rejse med hende til Oslo, hvor to kvinder er blevet myrdet på bestialsk vis. Noget tyder på, at der er en sammenhæng mellem de to mord, og derfor har Oslos Politi brug for Harrys hjælp til at opklare sagen, da han er Norges eneste ekspert i seriemord.

Tilbage i Norge kaster Harry sig over sagen og sporet fører ham både til Congo, Leipzig og til afsides beliggende hytter i Nordnorge, men morderen synes hele tiden at være et skridt foran.

“Panserhjerte” er en eksplosion uden lige og læseren hvirvles ind i en fantastisk historie med masser af spænding, intriger, kærlighed, magtkampe, ondskab og selvfølgelig et finurligt plot som jeg tror, udfordrer og overrasker, selv den mest skarpsindige læser.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter