0 kommentarer

På tur med Paddington af Michael Bond

af d. 16. september 2019
Info
 
Sideantal

10

Udgivet

2017

ISBN

9788711695883

Originaltitel

Paddington´s manners (på dansk ved Gitte Ladefoged)

Udgave

1. udgave, 1. oplag

 

Bjørnen Paddington er en populær figur blandt børn, faktisk så populær, at der efterhånden er skrevet 20 bøger om den venlige bjørn. Herudover er der lavet flere tv-serier og spillefilm om bjørnen, der elsker marmeladesandwich med gylden marmelade.

Paddington bor i London hos den engelske familie Brown, og det er derfor bøgerne foregår i netop England.

”På tur med Paddington” er fortællingen om, at Paddington elsker at tage på tur.
I denne historie får læseren lov til at komme med på turen.

I dag vil Paddington nemlig på cafe og drikke the af en rød kop og spise dejlige marmeladesandwich fyldt med gylden marmelade. Faktisk er Paddington så sulten, at han kan spise hele 6 sandwich mens han sidder på cafeen. Efter at have drukket sin the og spist sandwich slutter bogen med ”Hej, hej, siger Paddington. Nu er turen slut.”, og han står og venter på at toget skal komme kørende ind på stationens perron, så han kan komme hjem igen.

”På tur med Paddington” er en sød og underholdende bog, som de fleste børn vil kunne lide. Igen er der tale om en bog, der egner sig bedst til små børn, der ikke altid har tålmodighed til lange fortællinger. Der er ikke mange sider i bogen, men derimod fine illustrationer, som egner sig fint til at små børn kan sidde og pege på billederne, mens der bliver læst højt.

En fin bog, som der ikke rigtigt er noget at udsætte på, den holder – selv efter at have været læst mange gange og bogen fortjener derfor sine 5 stjerner.

Lån bogen på Bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter