0 kommentarer

Jeg er Paddington af Michael Bond

af d. 16. september 2019
Info
 
Sideantal

10

Udgivet

2017

ISBN

9788711696064

Originaltitel

Paddington gets dressed (på dansk ved Gitte Ladefoged)

Udgave

1. udgave, 1. oplag

 

Hvis man gerne vil introducere sine børn for bøgerne om den elskelige bjørn Paddington, der bor i England, er det en rigtig god idé, at starte med den bog, der hedder ”Jeg er Paddington” – selvom snart sagt alle bøgerne i serien sagtens kan bruges som begynder-bøger.

I ”Jeg er Paddington” introduceres børn og barnlige sjæle for hvad bjørnen Paddington er for en størrelse: Paddington elsker sin røde hat og sin bløde, blå frakke. Herudover har en en brun kuffert, der er fuld af marmeladesandwicher – og det er GYLDEN marmelade, der er i disse sandwicher, ikke en anden slags, det er vigtigt at huske på. Bogen slutter herefter med et billede af Paddington iført den røde hat, den blå frakke og den brune kuffert med sandwicher i den ene hånd mens der siges ”Hej, Paddington”.

”Jeg er Paddington” er en bog, som er hurtigt læst. Det er en let forståelig bog med mange billeder og ikke ret meget tekst og derfor igen rettet mod mindre børn, der ikke har tålmodighed til at sidde stille på numsen i ret lang tid af gangen. Det er en god introduktionsbog til bogen om bjørnen Paddington, den er fin og underholdende og holder vand selv efter at have været læst højt 30 gange (og det ved jeg af erfaring).

Denne anmelder har ikke noget dårligt at sige om denne bog – den er sød på alle leder og kanter, underholdende og aldeles velegnet til højtlæsning inden sengetid.

Lån bogen på Bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter