0 kommentarer

Næslandet 2 – Vinterkrigens ofre af Eva Egeskjold

af d. 9. juni 2015
Info
 
Sideantal

510

Udgivet

2014

ISBN

978-87-996891-1-8

 

To’eren i Næslandet trilogien. Vi møder igen Oona, der er månebetvinger og som stadig står for at skulle redde verden som den udvalgte.

Den kan sagtens læses for sig, da man får forhistorien kort fortalt og derfor nemt kan hoppe ind i historien, hvis man ikke har læst den første bog.

Oonas hjemby er ødelagt og krigen fortsætter rundt om i landet. Store tab på begge sider, men kampen er langt fra slut og det onde stormer stadig frem.

Oonas mor og bror er taget til fange, og de skal for alt i verden reddes, men det er farligt og sker ikke uden hjælp fra både magiens verden, heksene og Oona skal møde en person der kan hjælpe hende videre. Den person er dog ikke sådan lige til at opspore, og Oona sætter livet på spil for mødet med ham.

Da Oona har måtte betale en pris for at få hjælp fra naturens kræfter, er hun sprunget et par år frem i sin udvikling og er derfor blevet voksen på rekordtid, en rolle hun har svært ved at forholde sig til, da mændene kigger efter hende, hun har fået former og hun skal til at forholde sig til nogle helt andre ting, end mens hun var barn. Men hendes sind tilpasser sig efterhånden. og hun oplever selv hvad kærligheden kan betyde i hendes liv.

Lige indtil hun finder ud af, at det at være den udvalgte betyder, at hun vil miste sit liv når profetien er fuldført. Eller vil det? Der findes nemlig en kraft, der kan forhindre dette, men ingen ved tilsyneladende hvad denne kraft består af.

Vi er igen midt i en hæsblæsende krig, der er kampe på alle sider, venner såvel som fjender dør og om Oonas familie bliver reddet vil jeg lade stå hen i det uvisse.

Har du ikke stødt på Næslandet før, så kan jeg kun give mine varmeste anbefalinger om at komme i gang med at lære dette land at kende.

 
Lån bogen på Bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter