0 kommentarer

Mysteriet om det purpurfarvede påskeæg af Lasse Bo Andersen

af d. 31. oktober 2016
Info
 
Sideantal

174

Udgivet

2016

ISBN

9788799930104

Udgave

1. udgave

 

Mysteriet om det purpurfarvede påskeæg, er den femte bog i serien om mesterdetektiven Vic Baskerstreet og hans trofaste assistent Edgar Poulardrovsky. Bøgerne henvender sig til aldersgruppen 10-12 år, og den er let læselig og velformuleret. Bogen kan også bruges som fælles hygge oplæsning, da den er ret så fornøjelig for voksne, idet der er en del let skjulte henvisninger til det voksen krimier.

 
Plottet i bogen er meget fint, et gammelt kostbart påskeæg bliver stjålet fra det auktionshus, hvor det er sat til salg, samtidig findes rengøringsdamen myrdet. Vic Baskerstreet og hans trofaste assistent Edgar Poulardrovsky bliver sat på sagen, men den driller og pludselig må Vic Baskerstreet selv klare ærterne, da Kriminalinspektør Sjapp arresterer Edgar Poulardrovsky for både tyveri og mord. Heldigvis fornægter Vic Baskerstreet talent ham ikke og med hjælp fra en gammel ven Herbert Poire, får han redet trådene ud.

 
Lasse Bo Andersen (f. 1964) er tegner og forfatter og har ud over krimiserien ‘En sag for Mesterdetektiven Vic Baskerstreet’ og gyserserien ‘Zombie Splatter’ også leveret historier og idéer til Anders And & Co.

Lån bogen på bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter