0 kommentarer

Mumi og den store vinterfest af Moomin Characters

af d. 29. oktober 2018
Info
 
Sideantal

32

Udgivet

2018

ISBN

978-8702-267273

Originaltitel

Moomin and the Ice Festival, forlæg: Tove Jansson ; figurer: Tove Jansson ; kunstner: Moomin Characters ; oversætter: Sara Ejersbo

Udgave

1

 

Det er vinter og Mumi og hans familie, er ved at gøre sig klar til den lange vintersøvn. Men Snorkfrøkenen har fået en spændende invitation til den store vinterfest, men det er Mumi og hans forældre ikke så meget for. For vinterfest er ensbetydende med, at man skal begive sig ud i den mørke vinternat og måske møde den kolde og grå Murren. Men det hele forandres, da Snorkfrøkenen og lille My er forsvundet om aftenen. Og ved udsigten til eventyr, er Mumifar klar til at tage ud sammen med Mumi og lede efter Snorkfrøkenen og lille My.

Historien og illustrationerne, er inspireret af de klassiske historier af Tove Jansson, men det er desværre ikke et kvalitets tegn. Illustrationerne ser mærkelige ud, som om man har lavet copy paste med dem. Der mangler den kærlighed for detaljerne, som man kender fra de ældre bøger af Mumierne. Historien er ok, det er ikke en af de bedste historie om Mumi og hans familie, men taget i betragtning af at den henvender sig til børn, i alderen mellem 2-5 år er den fin. Men hvis man er en ægte Mumi fan, så er det ikke en bog man behøver at eje for at have i sin samling, der kan man nøjes med at låne den på biblioteket.

Lån bogen på biblioteket

Bedømmelse
Karakter