0 kommentarer

Godnat og sjov godt af Lars Daneskov

af d. 29. oktober 2018
Info
 
Sideantal

47

Udgivet

2018

ISBN

978-87-638-5865-6

Udgave

1

 

Om aftenen når Otto skal i seng skal han liiige have lidt at drikke, eller tisse eller vise noget eller finde sin tøjbamse Ninen. Der er bare så meget Otto skal hver aften, og så er der altid lige noget han gerne vil spørge om, ellers kan han simpelthen ikke sove. Så kan Otto eksempelvis spørge om, om han er en tøsedreng eller var han sød da han var baby eller kommer man i fængsel når man lyver?

‘Godnat og sjov godt’ har ti sjove og hverdagsnære historier, som hjælper børn og voksne at tale om små ting der kan vokse sig store i hverdagen. Samtidig er teksten let og fanger hurtigt børnene, men også voksne fordi den også rummer meget humor, som gør at man nogle gange må grine højt. Udover at den er sjov, er der nok en del forældre der kan nikke genkendende til Ottos putterutine, der ofte kan trække ud, fordi de små kræ altid lige skal noget inden de skal sove.

Bogen er egnet for børn fra fire år og godt op i alderen, fordi den belyser mange af de tanker børn kan gå rundt og tumle med i hverdagen. Der er er desværre ikke så mange illustrationer i bogen, så når man går i gang med den her bog, skal man lige være obs på det, men de illustrationer der er i bogen, er virkelig gode og ret sjove.

 

Lån bogen på biblioteket

Bedømmelse
Karakter